sveriges häftigaste
inomhus paintball

Välkommen att spela paintball i Stockholms största och häftigaste inomhusanläggning.

Reball som det också kallas innebär att man spelar med gummikulor och hos oss ingår förutom all nödvändig utrustning också OBEGRÄNSAT med skott. Man får alltså skjuta så mycket man vill utan någon extra kostnad. Ni har dessutom alltid banan för er själva när ni bokar hos oss.

Paintball inomhus
Posering paintball inomhus

En svårslagen och adrenalinfylld aktivitet som passar alla! Superenkelt att kunna delta och inga förkunskaper krävs. Vi tar emot både små som stora sällskap och vi hjälper er mer än gärna med planering och upplägg så att ni får ut maximalt av er paintballupplevelse hos oss. 

Paintball är en rolig upplevelse för kompisgänget, föreningen/skolklassen, företaget, svensexan/möhippan, barnkalaset m.fl. Vi har även en cafeteria där ni kan handla enklare tilltugg som läsk, godis och annat.
Paintball är en snabbt växande sport där den vanligaste spelformen går ut på att man är indelade i två olika lag och ska eliminera motståndarlaget genom att träffa de med gummikulor. Man använder sig av markörer som drivs av komprimerad luft.

Fylll i detaljerna så ringer vi upp dig:

Den här sidan använder cookies för att säkra att du får bästa upplevelsen på vår hemsida.